2019 resor med fina erbjudanden.

Toila SPA 9 dagar
14/4-22/4, 5/5-13/5.

Ni kan höra av er kan vi också skräddarsy ert paket. Då med buss eller flyg.

Tallinn och eller Helsingfors 3 dagar
22/2, endast Tallinn, 14/4, 20/4, 30/4,
5/5, 11/5, 17/5, 24/5, 30/5,
6/6, 14/6

Tallinn 4 dagar
6/6-9/6

Välkommen att resa med oss.

SweRu resor

Sundö 91

922 93 Vindeln

info@sweruresor.se

070-301 34 90

Integritetspolicy

Denna integritetspolicy gäller för samtliga webbsidor på sweruresor.se. SweRu resor är ansvarig för behandlingen av personuppgifter som samlas in på webbplatsen. Det gäller även personuppgifter som samlas in vid avtal för köp av resor och visum hos oss.

Personuppgifter som behandlas

Exempel på information som inhämtas:

    •  

Kontaktperson

    •  

Fakturaadress

    •  

Telefonnummer och e-postadress

    •  

personnummer av samtliga resenärer och namn. Ej det 4 sista siffrorna i personnummer


Hur hämtar vi information?

SweRu resor samlar in upplysningar genom formulär på våra webbsidor. Det är nödvändigt att lämna informationen som nämnts ovan annars kan inte bokningen och resan bli av. Om du väljer att inte uppge personuppgifter, kan vi vara förhindrade från att ge dig tillgång till våra tjänster.

Exempel på formulär:

    •  

Kontaktformulär

    •  

vid köp av resor på våra websidor.


Ändamålet med information som inhämtas

    •  

För att kunna boka en resa.

    •  

För att kunna sända relevant information

    •  

För att kunna ta kontakt och erbjuda våra resor.


Hur lagras informationen?

Information som inhämtats genom formulär på sweruresor.se lagras i texttalks serverar. Samt att på våra egna servar som finns hos oss.


Hur tas information bort?

Information tas bort efter kundens kontaktat oss. Fast uppgifter som behövs enligt bokföringslagen måste spara i 7 år.


Utlämning av information till tredje part?

Personuppgifter delas inte ut till tredjepart, men SweRu resor kan använda underleverantörer för att leverera hela eller delar av tjänster som vi erbjuder på vår webbplatsen. Sådana underleverantörer kan behandla personuppgifter åt SweR resor vägnar.


Rättigheter

Som användare av Swe Ru resors webbplats, sweruresor.se, har du rätt till att kräva insyn i behandlingen av personuppgifter. Du kan också kräva korrigeringar, begränsningar eller borttagande av personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen. 

När behandlingen av personuppgifter är baserad på samtycke, kan du närsomhelst ta samtycket tillbaka.

Om du tror att SweRu resor inte har uppfyllt dina rättigheter enligt personuppgiftslagen, har du rätt att överklaga till den aktuella tillsynsmyndigheten. Detta görs genom att skicka ett klagomål till Datainspektionen. Kontaktuppgifter finns på: http://www.datainspektionen.se 

Kontakt

Telefon 070-301 34 90
info@sweruresor.se
SweRu resor, Sundö 91, 922 93 Vindeln